RedKings arvostelu

 

Yleistä

RedKings on yksi parhaista Ongamen pokeriverkon saiteista. Sen helposti pelattavat bonukset ja “asiakas on kuningas” asenne on saanut hyvää palautetta pelaajilta.

Pokeriverkko on ehkä tämän hetken nopeimmin kasvava ja pelejä on tarjolla erittäin hyvin. Täällä ei todellakaan ole vaikeata voittaa. Pokeribonus.fi asiakkaille on tarjolla kolme erikoisbonusta: $300, $600 ja $1000. Kaikki bonukset vapautuvat erissä ja ne ovat Ongamen parhaat sallitut 8x bonukset. Bonuksista tarkempaa tietoa on sivun alaosassa. Ensitalletusbonuksen jälkeen saat heti seuraavan reload-bonuksen VIP-shopista…ja sitten taas seuraavan…ja päälle lisäksi jopa 40% VIP Cash Backin!

Pokerisofta

Ongamen ohjelmisto on hyvä ja erittäin monipuolinen. Voit käyttää avattaria tai kytkeä ne pois päältä. Pelaajakohtaiset muistiinpanot ja pelaajien merkitseminen eri väreillä ovat mukavia lisäominaisuuksia.

Pieni miinus tulee pokeriaulasta, josta on hiukan hankala valita haluamansa pöydät. Pöytien tilastot ovat kyllä käytössä mutta näet esim. floppiprosentin vasta kun valitset tietyn pöydän. Pöytien keskinäinen vertailu on siis turhan hankalaa. Kesällä tehty ohjelmiston muutos paransi tilannetta huomattavasti, mutta pokeriaula on edelleenkin pikkuisen sekava ja hidas.

Harvoja pokeriohjelmistoja joita pelaajan ei ole pakko ladata koneelleen, sillä käytössa on myös flash-versio.

Rahaliikenne

Talletukset hoituvat tavanomaisin vaihtoehdoin:Neteller, Moneybookers, Visa, Mastercard, Click2pay jne.

Kotiutukset käsitellään seuraavana arkipäivänä – Neteller, Moneybookers, shekki, Clic2pay. Kotiutuksissa ei ole ollut ongelmia.

Asiakaspalvelu

Asialliset tukipalvelut saat tarvittaessa 24/7 sähköpostilla tai puhelimitse englanniksi.

VIP

RedKingsin VIP- ohjelma palauttaa rakestasi jopa 40%. RedKingsin pelaaja saa automaattisesti RedKingsin kruunuja, jotka pelaaja voi halutessaan käyttää ihan mihin vain. Eli hän voi käyttää ne kaupassa, josta hän voi ostaa elektroniikkaa, turnauslippuja, RedKingsin kuteita tai sitten RedKingsin lahjakortteja (käteistä).

Bonukset

RedKings tarjoaa yhteistyössä sivustomme kanssa kolme loistavaa ensitalletusbonusta. Huom! Bonuksen suuruuteen ei vaikuta ensitalletuksesi suuruus, vaan pelkästään käyttämäsi bonuskoodi. Jos olet aloittelija ja pelaat pienillä panoksilla valitse $300 bonus (vapautuu $5 erissä ja aikaa on peräti 90 päivää):

ISO BONUS $100 erissä:

$1.000, 8 pistettä/$1, maksetaan $100 osissa (800 pelaajapistettä ja saat $100 jne.), aikaa pelata 30 päivää. Bonuskoodi:RED1000

KESKITASO $60 erissä:

$600, 8 pistettä/$1, maksetaan $60 osissa (480 pistettä ja saat $60 jne.), aikaa pelata peräti 60 päivää. Bonuskoodi:RED600

TOSI HELPPO $5 erissä:

$300, 8 pistettä/$1 , maksetaan $5 osissa (40 pistettä ja saat $5 jne.), aikaa pelata peräti 90 päivää. Bonuskoodi:RED300

Esimerkkinä bonusten helppoudesta olkoon turnausten sisäänostojen rakesta saatavat pisteet:
1 dollari turnausten rakessa vastaa 5 pistettä! Bonus vapautuu siis 1 bonusdollari/8 pistettä, joten bonustarjous on todella uskomattoman hyvä. Päihittää rakeback-sopimukset kevyesti.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Luo pelitili

3. Tee talletus-käytä bonuskoodeja: RED1000, RED600 tai RED300 Koodeilla valitset bonuksesi koon. Talletuksen suuruudella ei ole merkitystä.

4. Aloita pelaaminen, RedKingsin Cashier-sivulta löydät bonustietosi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *